Fietstocht zondag 8 juli 2018

Geplaatst op: 26 September 2018

Om 9:30 verzamelden 10 K.S.V leden op de parkeerplaats van de voetbalclub van Oostrum voor de jaarlijkse fietstocht. Wij vertrokken om 10:00 uur met stralende zon richting Meerlo, naar Megelsum en zo door het mooie landschap naar de visvijver van Swolgen, waar Wiel en Jeanne ons op stonden te wachten met heerlijke Limburgse vlaai. Wij hebben nog met z’n allen rondgewandeld bij de mooie aangelegde visvijver. Daarna vertrokken we weer richting Broekhuizen en over het fietspond naar Arcen. Daar aangekomen op het terras bij ’t Zoete Genot’gaan zitten.

Een heerlijke kop koffie werd ons aangeboden door een jarige fietser van de K.S.V. Daarna vertrokken we langs de maas richting ‘Klein Vink’, waar wij de lunch op een grasveld genuttigd kregen. Van daaruit door de bossen richting ‘de Hamert’, nog een stop bij een ven gemaakt, waar we een mooi uitzicht hadden over de vallei.

Van daaruit weer naar Wellerlooi gefietst waar we bij ‘Taste and Go, een ijsje aangeboden kregen namens de penningmeester van de K.S.V. Daarna vertrokken we naar het pondje van ‘Tante Jet aan de maas’, terug naar de parkeerplaats in Oostrum. Van daaruit togen wij naar Duitsland en wel naar ‘Wemb’, bij het restaurant ‘Zum lieve Heer’, voor een gezellig samenzijn, onder het genot van een heerlijk diner. Het was een zeer geslaagde fietstocht, met prachtig weer!

Groetjes, een fietsende deelnemer.